Tidynu!s teamledare och städexpert Olesja

5 september 2017

 Intervju med Tidynu!s teamledare & städexpert Olesja

Jag heter Olesja Popova och är 27 år gammal. Jag tycker om att laga mat och att resa. På sommaren tycker jag om att spendera tid utomhus, bada, grilla eller att springa. Jag bor med min man som är snickare och vi har inga barn eller husdjur, men drömmer i framtiden om att skaffa en stor hund.


Jag flyttade till Sverige från Estland 2013 och började sedan jobba som städare på ett litet företag. Jag hade ingen erfarenhet och kunde inte tala svenska utan bara engelska. Jag har språkkunskaper i även ryska och estniska, dock har de språken inte varit något jag har behövt på jobbet. Efter ett år på det mindre företaget kände jag mig trygg i att gå vidare och började då att jobba på ett större företag som hemstädare. Efter att nu ha arbetat i flera år inom hemstädning kan jag prata svenska med mina kunder och har lärt mig många bra städtips på vägen, tips som jag gärna delar med mig av till andra.


Då min kunskap växt sig större började jag sedan att söka mig vidare till ett bolag där min erfarenhet kunde komma till nytta, och jag kunde fortsätta att utvecklas ännu mer. Det ledde till att jag började jobba här på Tidynu! där jag sedan ett år tillbaka arbetar som teamledare.


På Tidynu! är vi inte ett så stort, men väldigt trevligt team. Något som är väldigt kul är att alla städare kommer från olika länder. Vi har tjejer från Afrika, Filippinerna, Ryssland, Sverige, Lettland med flera. Man kan lära sig nya saker av varandra vilket är väldigt värdefullt. Hos Tidynu! kan alla kunder få en bra städare men alla måste tänka på att bara tillsammans kan vi göra världen renare.

Läs fler artiklar på vår inspirationssida.